Front office platform voor de food branche

Je back office is op orde. Het ERP ondervangt je belangrijkste financiële en logistieke transacties. Toch worden diverse processen niet ondersteund door software, denk aan de introductie van een nieuw product. 

Maatwerk in je ERP of een landschap vol eilandoplossingen lossen deze uitdaging niet op. 

Een platformbenadering is veel verstandiger. De belangrijkste voordelen van een flexibel front office platform voor (middel)grote bedrijven in de foodindustrie:

✓ Apps & formulieren ondersteunen processen over afdelingen en systemen heen
✓ Medewerkers worden productiever en efficiënter in hun werk
✓ Overzicht en inzicht om je processen te verbeteren

“Samen verbeteren we de productiviteit en transparantie in de food branche”

Heer en meester over je informatievoorziening

Processen innoveren

Low Code Apps

Front office platform

Niet langer vastlopen in eilanden, maar een nieuwe weg inslaan. Een flexibel frontoffice in aanvulling op je stabiele backoffice. Besturing en dashboard van je informatie voorziening. Informatie op maat, inzicht en overzicht.

ICT niet langer als vertragende factor. Configureren in plaats van programmeren. Snel en flexibel innoveren. Je organisatie echt vooruit helpen. Eenvoud en gemak voor gebruikers en beheerders. Je eigen Appstore voor mobiele toepassingen.

Samen stap voor stap digitaal innnoveren

Thysia IM © Copyright 2017

Thysia Information Management
Haagsemarkt 1
4813 BA Breda


Heer en meester over je informatie voorziening? Ontdek welke voordelen een flexibel front office platform biedt voor de food branche. Download het artikel!

Gratis downloaden

Voordelen Flexibel Front Office

Kristian de Lange
Directeur

✓ Platform aanpak

✓ Branche kennis

✓ Snel en flexibel innoveren

Digitale transformatie betekent een totaal nieuwe kijk op processen. Van “buiten naar binnen” organiseren. Over organisaties en informatie silo’s heen. Verbind alles met alles. Digitaal innoveren is integreren. Verbeter je productiviteit en transparantie.

Wie zijn wij? Thysia helpt Food bedrijven met hun digitale transformatie. We denken mee over keuzes in het ICT landschap. We innoveren samen met onze klanten. Dit doen we vanuit een platform aanpak en met beide benen op de grond. 

We zijn gespecialiseerd in front office toepassingen op basis van  Microsoft SharePoint en K2. Portalen, document management, business process management, Apps. 

Voorbeelden hiervan zijn leveranciers/telers portalen, certificatenbeheer, nieuwe artikelen en proces sturing op basis van klant eisen en wensen.

Fix the following errors:
Hide