Alle bedrijfsprocessen in Foodservice Automatiseren?

Je kent het vast wel. Verschillende afdelingen en mensen zijn betrokken bij belangrijke bedrijfsprocessen. Informatie hoort deels thuis in je CRM, ERP en op de fileservice. Nog niet alle processen worden ondersteund door software, denk aan de introductie van een nieuw (FMCG) product. Veel e-mail, veel Excel bestanden, veel miscommunicatie. Er is geen overzicht van wie wat moet doen en wat de actuele status is van een proces. 

Kortom, de huidige systemen zijn niet op elkaar afgestemd waardoor een effectieve samenwerking niet mogelijk is. Thysia helpt jou met de inzet van één flexibel front office platform!

Download het artikel met daarin alle voordelen van een front office platform. De belangrijkste voordelen voor de foodservice:

✓ Eenvoud en gemak voor gebruikers en beheerders
✓ Actueel inzicht in de status van processen en documenten
✓ Mogelijkheid om data te combineren en zo je processen te verbeteren “Samen verbeteren we de productiviteit en transparantie in de food branche”

Download het artikel & verbeter je bedrijfsprocessen!

Thysia IM © Copyright 2017

Thysia Information Management
Haagsemarkt 1
4813 BA Breda


Snel bedrijfsprocessen verbeteren en automatiseren? Download het artikel met concrete uitleg over onze platformbenadering.

Ja, ik wil mijn organisatie vooruit helpen!

Ontdek alle voordelen van 

een Flexibel Front Office

Kristian de Lange
Directeur

Download het artikel en lees hoe een front office platform jou kan helpen!

Thysia helpt bedrijven in de foodbranche vanuit een platform benadering en met een aanpak die bij jouw bedrijf past. We zijn gespecialiseerd in front office toepassingen (op basis van Microsoft SharePoint en K2 Software): Web portalen, document management, paperless office, business process management (BPM Management) en applicatie integratie. Denk hierbij aan leveranciers/telers portalen, certificatenbeheer, apps voor bedrijven en processturing op basis van klanteisen en wensen. Thysia is gevestigd in Breda en gaat samen met jou voor digitale transformatie!

Fix the following errors:
Hide